sám sobě štítem!

PROARMS OUTDOOR CENTER

poc

Rádi bychom Vás informovali, že jedna z firem, se kterými dlouhodobě spolupracujeme - PROARMS CZ - otevřela novou prodejnu s názvem PROARMS OUTDOOR CENTER jako největší prodejnu se sortimentem vybavení pro střelce, lovce, ozbrojené složky, outdoorové nadšence atd.
Najdete ji na adrese
Komerční zóna Průhonice – Čestlice, V Oblouku 266, 252 43 Praha-východ. Na původní adrese Hypšmanova 953, Praha 4 zůstává pouze sídlo firmy a bez předchozí dohody, zde nebude vydáváno žádné zboží.
Hlavním důvodem změny prostor byla potřeba zlepšit servis pro zákazníky, rozšířit celkovou nabídku - udělat ji ještě více komplexnější a především poskytnout vhodnější a více reprezentativní prostory pro prezentaci produktů předních světových výrobců, které firma PROARMS CZ v ČR zastupuje.


Co bude v PROARMS OUTDOOR CENTER jinak?
Především je stanovena pevná otevírací doba, s individuální možností odběru zboží i mimo ni. Nové prostory umožňují i výrazné navýšení skladových zásob, jejich lepší prezentaci a rozšíření sortimentu.

Na více jak 500m2 naleznete mimo jiné i širokou nabídku:
- zbraní a střeliva
- potřeb a komponentů pro přebíjení
- puškohledů, dalekohledů a montáží
- oblečení a obuvi
- nožů
- doplňků, příslušenství a vybavení pro lov, sportovní střelbu a služební použití

Více informací na http://www.proarms.cz/outdoor-center/ a budeme Vás na AEGIS BLOGu také průběžně informovat o zajímavých novinkách. Jednu z nich můžete očekávat už příští týden...

AEGIS BLOG