sám sobě štítem!

Sep 2019

Výcvik pro Útvar pro ochranu prezidenta České republiky

019 copy

V polovině září proběhl další z mnoha oficiálních výcviků Akademie Aegis pro ozbrojené složky, tentokrát přece jen výjimečný jednotkou, ze které účastníci pocházeli.
Útvar pro ochranu prezidenta České republiky patří k výběrovým policejním útvarům a v každé zemi tato činnost, tj. ochrana osoby ve funkci nejvyššího představitele státu patří k nejprestižnějším a velmi náročným.

Fotoalbum na FB

STŘELECKÉ TRÉNINKY AEGIS

treninky FB blog 452

Kdo z vás někdy absolvovat střelecký kurz Aegis, tak ví, že na jeho konci vždy dáváme účastníkům mj. doporučení co a jak dál trénovat, na co se individuálně zaměřit a zvládnout před dalším vyšším kurzem. A spousta z vás se ptá, jestli nebudeme pořádat nějaké společné tréninky...
Ano, sice už od roku 2011 funguje tréninková skupina pod vedením Aleše Vondráčka, jejíž členové absolvují pravidelné tréninky s krátkými resp. dlouhými zbraněmi, nicméně tato aktivita se nenabízela veřejně.
To se nyní mění a my vycházíme vstříct vašemu dlouhodobému a velkému zájmu s námi trénovat, upevňovat a rozvíjet dovednosti získávané na kurzech.
Proto nově nabízíme veřejné
STŘELECKÉ TRÉNINKY všem zájemcům - absoventům kurzů Akademie Aegis.

Na tréninku s Václavem Vinduškou

venca_blog

Na konci prázdnin jsme vrhli do tréninku a přípravy podzimní část výcvikové sezóny. V rámci toho jsme se opět po čase sešli na střelnici s Václavem Vinduškou, kolegou instruktorem z Proarms Training , špičkovým sportovním střelcem, ale i člověkem s profesní zkušeností z elitních policejních a armádních útvarů. Především je ale Václav náš kamarád, kterého vždycky rádi vidíme.
Tentokrát jsme systematicky testovali nástřely s novým střelivem z různých zbraní (dvě Václavovy závodní PAR Mk3 + jedna z našich pušek) a také vyzkoušeli PARky
Proarms Armory v ráži 9mm Luger vč. modelu s integrovaným tlumičem.
Není to jen o trénování, ale i o dlouhodobém přátelství, kterého v naší branži zrovna moc není... Proto vždycky odjíždíme s novou motivací a pozitivně nakopnuti. Těšíme se na příště!

Fotoalbum na FB

Věk je jen číslo...

duoK1

Našich kurzů se v průběhu uplynulých let účastnilo hodně partnerských nebo manželských párů, není to nic neobvyklého a umíme s tím pracovat…zvlášť, když se např. manželce daří líp než manželovi Winking

Rádi bychom složili speciální hold manželům, kteří byli na právě uplynulém kurzu
K1. Bylo pro nás velice inspirativní sledovat tuto dvojici, které se blíží sedmdesátka, a obdivovat jejich vitalitu a snahu, díky které se jejich střelecké dovednosti o velký kus posunuly.

Marie a Václave, klobouk dolů před vaším výkonem a děkujeme, že jste si nás našli!

AEGIS BLOG