sám sobě štítem!

Mar 2018

Promo video CZUB pro P-10 C OR

videoCZ_blog

Promo video s nápadem a vtipem k uvedení "Optics Ready" verze pistole CZ P-10 C

Novinka CZ P-10 C OR "Optics Ready"

p10OR

Na velerhu IWA 2018 byl představený nový model pistole CZ P-10 C OR, připravený pro montáž minikolimátoru. Více informací o tomto modelu a dalších novinkách ohledně této zbraně najdete na našem facebooku

Veletrh IWA OutdoorClassics 2018

iwa_fb_tit
IWA 2018 pohledem Aleše Vondráčka - fotoalbum na FB
IWA 2018 pohledem Martina Hradeckého -
fotoalbum na FB

Kurz K1, první v sezóně 2018

Pasted Graphic 1

První letošní kurz K1 “Základy obranné střelby” proběhl v mrazivém prvním březnovém víkendu. Popravdě řečeno, po zkušenostech jsme se trochu báli, jak se s tím účastníci vyrovnají, ale i když teploměr byl pod nulou skoro pořád a padal až na -8°, nebylo to tak hrozný, jak jsme čekali.
Na kurzu se sešla tradičně pestrá skupina lidí a zbraní, od čerstvých majitelů zbraně až po výborné střelce a instruktory z ozbrojených složek, od malých jednořadých pistolí po fullsize zbraně. A pro všechny to funguje ;- )
Díky všem za jejich motivaci (která často musí být velká, aby vydrželi, než se na kurz dostanou… ) a za to, že jste investovali čas, energii a peníze do nové zkušenosti, která mnohým otevřela oči a může je nasměrovat v dalším “životu se zbraní”.

Fotoalbum na FB

CZ P-10 C video teaser

Pasted Graphic 3

Upoutávka na připravovanou sérii videí s pistolí CZ P-10 C, na jejímž vývoji a testování jsme se od roku 2014 významně podíleli.

S Petrem Macháčkem na střelnici

Pasted Graphic

Opět jsme vyrazili na střelnici, což děláme často, přesto to dnes bylo něčím jiné a výjimečné, protože jsme pozvali Petra Macháčka, abychom mu dali malý dárek – soukromý střelecký trénink - k jeho nedávným padesátým narozeninám.
Kdo se někdy zajímal o bojové sporty, tuhle trenérskou legendu thajského boxu a MMA nemůže neznat. Profesionál ve svém oboru, osobitý
učitel a mentor... pro nás je to ale především kamarád a člověk, který se podepsal na tom, jakou filozofii Akademie Aegis ve své činnosti a instruktorské práci vyznává.
Takže Petře, ještě jednou, všechno nejlepší! Happy

AEGIS BLOG