sám sobě štítem!

May 2018

Stav ohrožení 6.díl TERORISTICKÝ ÚTOK

stav ohrozeni teror utok
Stav ohrožení - díl TERORISTICKÝ ÚTOK (iVysílání.cz)

Proběhl kurz K2

K242018blog

Poslední dubnový víkend 28-29.4. proběhl v krásném letním počasí první kurz K2 v sezóně 2018 (pravděpodobně jeden ze dvou plánovaných).
Kurz seznamuje střelce s pokročilými technikami (další střelecké polohy a jejich kombinace, využití krytu, manipulace a střelba jednou rukou, základ střelby za pohybu a po pohybu atd.), přidává specifické návyky a testuje kvalitu základních dovedností a efektivitu tréninku od úvodního kurzu K1. Připraveny jsou i náročnější modelové situace a dva tématické teoretické blok - střelivo + další vybavení a obranné prostředky.

Fotoalbum na FB

Proběhly tři zbrojířské kurzy Glock

glockkurz4518

O víkendu 5/6.5 a také v pátek 20.4. se konaly zbrojířské kurzy Glock. V rámci hesla “poznej lépe svého Glocka” se v něm účastníci učí podrobnou rozborku a sborku, různé diagnostické a servisní postupy, správnou údržbu a dozví se i mnoho dalších informací, rad a doporučení, které z nich dělají zkušenější a znalejší uživatele zbraně této značky.

Děkujeme všem za účast a aktivní přístup a s dalšími z vás se budeme těšit naviděnou příště!

Zbrojířské kurzy Glock pořádáme od roku 2009, od podzimu 2017 v nové, aktualizované podobě podle originálních osnov výrobce, zahrnující i odlišnosti postupů pro G42/43 resp. nejnovější Generace 5. To vše s autorizací a podporou
MPI CZ, zástupce značky v ČR.

Pokud máte o kurz zájem, máte několik možností:
1) sledujte info na webu v sekci
Termíny resp. na naší FB stránce
2) ozvěte se přes
kontaktní formulář
3) napište na info@aegisteam.cz nebo ales.vondracek@volny.cz
Zájemcům využívající možnost 2 a 3 posíláme avízo termínu přednostně emailem.

Stav ohrožení 5.díl NAPADENÍ ZVÍŘETEM

stav ohrozeni napadeni zviretem
Stav ohrožení - díl NAPADENÍ ZVÍŘETEM (iVysílání.cz)

Japonsko 2018

mhjaponskoblog

Na přelomu března a dubna letošního roku navštívil instruktor Martin Hradecký opět japonské ostrovy a byla to již jeho třetí cesta do této exotické země. Pobýval v „zemi samurajů“ tři týdny a přiletěl na osobní pozvání senseie Nakagawy. Hlavní náplní Martinova pobytu byl trénink Kenjutsu – umění japonského šermu a poznávání japonské kultury. Se senseiem Nakagawou se zná od roku 2013 a od roku 2014 s ním pravidelně trénoval vždy při jeho návštěvách v ČR. Spolu s Martinem se tréninkového pobytu ještě zúčastnili pánové Jakub Zeman a Jan Weiss.

Celý článek + fotoalbum na FB

Stav ohrožení 4.díl PŘEPADENÍ

stav ohrozeni prepadeni
Stav ohrožení - díl PŘEPADENÍ (iVysílání.cz)

AEGIS BLOG