sám sobě štítem!

Spolupráce Akademie Aegis & Revision Military

Stacks Image 5177


Na střelnicích se pohybujeme už mnoho let a to často a intenzivně. Ať už při vlastním tréninku nebo výcviku ostatních, dáváme si hodně záležet na tom, co používáme pro ochranu sluchu a zraku. V jedné i druhé oblasti jsme vyzkoušeli množství značek a typů a náš názor je jasný - v téhle oblasti chceme to nejlepší bez kompromisů.

Stacks Image 6601
Stacks Image 6640

Brýle zn. Revision Military jsme pro sebe objevili před třemi roky a od té doby je používáme, především různé provedení modelů Sawfly a Hellfly. Přirozenou cestou, podobně jako už několikrát u různých produktů, které jsme důkladně vyzkoušeli a oblíbili si je, došlo ke kontaktu s výrobcem (resp. zde se zastoupením Revisionu pro východní Evropu) a časem i k navázání bližší spolupráce.

Jsme tedy nyní rádi, že můžeme oznámit oficiální spojení Akademie Aegis se značkou špičkových balistických ochranných brýlí REVISION MILITARY.

Hledáte-li profesionální výrobek tohoto druhu, pak Vám můžeme na základě našeho přesvědčení tuto značku jednoznačně doporučit. Poznejte, vyzkoušejte a uvidíte sami.


Více informací získáte na webu nebo FB profilu výrobce nebo webu zastoupení v ČR. Fyzicky si je můžete vyzkoušet např. v Praze v Armyshopu MASH.

Stacks Image 5171